KIRJOJA

 
 

Timbuktun hetket (1997)

Bamakon tyhjät tornitalot ovat kuin autiot termiittikeot savannilla, mutta yhdistynyt Länsi-Afrikka on noussut yhdeksi maailman talousmahdeista. Kohtalo ohjaa Amadou ja Miriama Ban taistelemaan Afrikan tulevaisuuden puolesta se synkkää menneisyyttä vastaan. 
Timbuktussa aika on pysähtynyt ja siellä menneisyys ja tu levaisuus voivat kohdata ilman ristiriitaa. Autiomaassa ei oli suojaa valolta. Hans Wager etsii sieltä anteeksiantoa omille ja länsimaisen ihmisen synneille. 
Timbuktun hetket on tarina Afrikasta, tulevaisuudesta ja inhimillisyydestä.
  
 
 

LUEMINUT (2005)

Eero Ranta on juureton eurooppalainen, jonka yhteiskunnallinen angsti on muuttanut passiiviseksi kansalaiseksi vailla tahdonvoimaa. Etsiessään itseään Eero Ranta kiinnostuu roskapostista ja päätyy maanosan reunaman yhteiskunnalliseen tyhjiöön -- kaupunkiin, jossa ideologinen utopia  yrittää luoda vapaan radikaalin kansalaisyhteiskunnan.  Tekno- ja byrokraattien hallitsema Unioni ei suvaitse vaihtoehtoja ja Eero Ranta on outo attraktori kaoottisessa tapahtumajoukossa, joka johtaa rajuun konfliktiin konservatiivisen liittovaltion ja radikaalin vaihtoehdon välillä.
 
 
 
 

OTAMINUT (2015)

Onko Maata uhkaavan asteroidi ylivoimaisen vieraan rodun hyökkäys vai kaikkien aikojen hirvittävin terrori-isku? Ihmiskunta yhdistää hetkeksi voimansa planeettansa pelastamiseksi, mutta turhaan. 
Muun ihmiskunnan tapaan uudestisyntyneen eksistentialistin, Eero Rannan identiteetin etsintä johdattaa hänet matkalle Välimeren rannoilta klinikoiden ja kasinoiden Helsinkiin, joka menestyy suuren Pietarin naapurissa. Miksi maailmanlaajuinen verkostoituneiden anarkistien liike tarjoaa narsistisen ihmiskunnan tuleville sukupolville toisen mahdollisuuden? 
OTAMINUT on trilogian toinen osa, jatkoa romaanille LUEMINUT (2005).